torstai 20. syyskuuta 2012

Korttitalkoiden satoa Osa II

Haasteena tehdä kaksi tagia, toisessa sai käyttää vain Timpan (eli Tim Holzin) tuotteita ja toinen piti olla jouluinen. Saimme kaksi paketillista ihania materiaaleja tähän haasteeseen. Tässä minun tekemäni:
Seuraavasta kortista olen hyvin ylpeä ihan sen takia, että sain sen tehtyä. Hankalaa oli! Minna haastoi tekemään Stampscapes-leimoilla maisemakortin. Täältä voi kurkata miltä näiden maisemien pitäisi näyttää :)
Sannan haaste oli myös haastava ja minulle ihan uutta :) Eli tehdä kortti käyttäen kohokuviotaskua. No, kuulostaa vielä suht helpolle, mutta piti käyttää levyjä, jotka jättävät osan paperista kohokuvioimatta (mikähän näiden levyjen nimi oli, resist-levyt ;). Kohokuvioin lumihiutale-taskulla ja jätin ylänurkkaan ovaalin osan kohokuvioimatta.

Talot olen leimannut mustalla musteella, Stampedousin leimalla.

Ja viimeisenä korttina ehkä suosikkini viikonlopun korteista. Saimme kuoren, jonka sisällöstä piti tehdä kortti. No, tämä korttini ei ihan täytä haastetta, koska siinä ei ole käytetty kuoressa olleita kuviopapereita..

Kuoressa oli leimattuna tätä kaunista leimaa sekä kraftille, että valkoiselle pahville. Leikkasin ruusun irti valkoisesta pahvista ja laitoin kohotarroilla kraftin päälle.
4 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Upeita kortteja kaikki:)

SannaS kirjoitti...

MAHTAVIA!!!! ja jee, tuolla yhessä lukee jo mun nimikin...jeejee!!! ;D

askartelutyypiltä terkkuja typylle!! =)

Taija kirjoitti...

Wau, miten upeita!

annukka kirjoitti...

Kiitos seurasta myöskin!

Upeita kortteja, mä en jotenkin ehtinyt nähdä sun tekevän noita tageja? Taisin olla pusikoissa rymyämässä silloin ;)