maanantai 30. syyskuuta 2013

Eurajoella askarreltuja

Vihdoin ja viimein sain kuvattua Eurajoen askarteluviikonlopussa tehtyjä kortteja. Tässäpä niitä:
Tämä kortti syntyi kun Paskiksen Pammun ja Merjan johdolla heitettiin nopalla 5 "osumaa". Minun nopparivini oli: miehelle, teippi, kolmio, lila ja musta.


SannaS:n haaste oli teipillä musteen levittäminen. Eli maalarinteipillä otetaan mustetyynystä mustetta ja painetaan paperille.Myös tämä ihana unikko-leima oli Sannalta lainassa, kiitos!

Joy-kortin tein Paperilohikäärmeen Elinan antamaan luonnos-haasteeseen. Lisähaasteena oli valkoisen ja mustan sävyt yhdellä tehostevärillä. Kiitos Merville Joy-stanssin lainasta!

Tämä kortti taisi olla ensimmäinen tekemäni viikonloppuna, tein sen haastevihon luonnoksen mukaan. Menomatkalla poikkesimme Maijan ja Annukan kanssa Turussa Presentossa ja sieltä tämä kaunis tähti-paperi. Ympyräkukka on leikattu kankaasta.

Minnan haasteeseen syntyi näin karu kortti :) Minna oli tehnyt mahtavan kauniit kortit kaikille ja stanssannut jokaiselle kuvioita. Näin syntyi tämä kortti, kiitos Minna!

5 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Ihana viisikko!
Erityisesti ihastuin tuohon alimmaiseen koivukorttiin pinkillä tipusella :)

SannaS kirjoitti...

nää on ihanoita...paljon mageempia kuin muistinkaan.. ;D

Leikkaan Mervi kirjoitti...

Aivan mahtavan upeita kortteja, minä myös pidän tuosta pinkki tipu kortista;-))m

Maissi kirjoitti...

Upean näköisiä kaikki :)

noora kirjoitti...

Hienoja kortteja olet tehnyt! Ja myös minun ehdoton suosikki on tuo koivikko!! Aivan mieletön! Tuon stanssin haluan kyllä itselleni! Minkä valmistajan tuotoksia?