Tässä paholaisenhilloa:
Paholaisen hillo
Ainekset
800 g tomaatteja tai
800 g kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa
400 g punaisia paprikoita
4–6 punaista chiliä
6–8 valkosipulin kynttä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
2 tl oreganoa
1/2 dl etikkaa
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
Leikkaa tuoreisiin tomaatteihin ristiviillot ja pane ne 30–60 sekunniksi kiehuvaan veteen. Valuta vesi pois ja jäähdytä tomaatit kylmän juoksevan veden alla. Irrota kuoret, leikkaa tomaatit lohkoiksi ja poista kovat kantaosat. Pane tomaattilohkot paistokasariin. Jos käytät säilöttyjä tomaatteja, kaada ne liemineen kasariin ja leikkaa saksilla neljään osaan.
Halkaise pestyt paprikat ja chilit, poista siemenet ja silppua puolikkaat. Murskaa kuoritut valkosipulin kynnet. Lisää silput ja mausteet kasariin. Anna kiehua puolisen tuntia.
Lisää etikka ja hillo-marmeladisokeri. Kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja keitä 3–5 minuuttia silloin tällöin sekoittaen. Jäähdytä hetki ja purkita. Säilytä jääkaapissa.
Tarjoa grillattujen liha- ja makkararuokien kanssa tai hampurilaisten, ruokien ja kastikkeiden mausteena.
Tämä resepti on Dansukkerin sivuilta ja on todella hyvää esim. kanaruokien kanssa.
8 kommenttia:
Vaikuttaapa hyvältä reseptiltä.
Lasipurkin kannen koristelu on hienosti toteutettu:)
Pian nähdään:)
Upea hottis;-))m
Terveellistä, ja herkullisen näköistä!:)
Onpa herkun näköinen hillo sekä pakkaus :)
Herkullista ja terveellistä!!
Kiitos kommentista sivullani.
Kiitos, samoin sinulle Eleanora ihanaa, satoisaa syksyä! Herkullinen kuva, varmasti sisältö yhtä herkullista:)
Paholaisen hillo on parhaimpia hilloja, nams! :) Tyylikäs pakkaus kruunaa kokonaisuuden.
Piipahdin kiittämään ihanasta kommentistasi. Oli tosi mukava kuulla, että jammailukorttini sai sinutkin hyvälle tuulelle!
Todella tyylikäs kokonaisuus! =)
Lähetä kommentti